Zeer succesvol seizoen 2022-2023

Jazzcclub The Duke heeft een geweldig seizoen achter de rug met vele hoogtepunten. Wat dacht u van Ryan Hanseleren en Gabrielle Cavassa uit NewOrleans, het humorvolle optreden van de Hi Stackes en met Michael Varenkamp gingen we terug naar de roots van de jazzmuziek met de Louis Amstrong Celebration band. Het allereerste optreden van de jazzband ESQ, met onder andere Frits Landesbergen, vond plaats op Jazzclub The Duke. Ook mochten we de Peter Beets Big Band begroeten en hebben we geluisterd naar uiterst smaakvolle optreden van Johan Clement met Bart de Win. Het seizoen werd zoals altijd afgesloten door Birdie Seven maar dit jaar wel met een zeer bijzonder thema: The tribute to Karel van Eerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *